Waarom Jerom?

Meer dan
een hotel!

Onze visie

Kwaliteit, gezelligheid en beleving.

Het zijn slechts 3 van de vele kenmerken waar we ongelooflijk veel belang aan hechten. We gaan volop voor een authentieke ervaring. Kalmthout beleven rond en vooral ook in ons hotel op een duurzame manier. Daarom kiezen we zoveel mogelijk voor hoog kwalitatieve en lokale producten in ons hotel. Dat zal je merken aan het heerlijke Belgische bedlinnen, de Brave Bar, het ontbijt en aan de totale inrichting.

Hotel Jerom staat in Kalmthout, dus we worden omringd door een brede waaier aan activiteiten en toeristische attracties. Maar ook een paar populaire steden zijn vlakbij. Perfect voor een citytrip of als je voor zaken bijvoorbeeld in Antwerpen moet zijn.

 

Ons verhaal

Nog niet zo heel lang geleden begon het bij ons te kriebelen om ons eigen hotel te openen. Al vrij snel wisten we dat het vooral rond kwaliteit en beleving zou draaien. En voor we het goed en wel beseften werden de eerste stenen van Hotel Jerom gelegd!

Op 20 km van Antwerpen, op wandelafstand van het station van Heide en midden in de gezonde lucht van de Kalmthoutse Heide, is Hotel Jerom een oase van rust. De perfecte uitvalsbasis voor wie een volgestouwde agenda met activiteiten heeft, voor wie zaken doet in de buurt en voor wie echt wil genieten.

In totaal zijn er 21 kamers beschikbaar. Door de unieke vorm en de hoogte van het hotel is bijna geen enkele kamer exact dezelfde. We hebben veel energie gestoken in de inrichting en afwerking en hopen onze gasten dan ook te verrassen met ons moderne maar gezellige interieur.

Van jong tot oud, iedereen is welkom in Hotel Jerom! De Jerom Single voor de enkele reiziger of de zakenreiziger. De Jerom Cosy, Jerom Standard en Jerom Plus voor koppels met of zonder kleintje erbij. De Jerom Twin voor vrienden of collega’s. En de Jerom Family voor families op vakantie. (1 van onze standaard kamers is zelfs volledig rolstoeltoegankelijk)

Om de gezelligheid nog wat op te krikken, hebben we bij 4 kamers een grote voordeur geplaatst. Zo kunnen de kamers per twee met elkaar verbonden worden. De kinderen moeten gaan slapen, maar de ouders willen nog eventjes tv kijken? Geen probleem!

 

Tot binnenkort!

 

Kato & Jorg

Vraag naar de beschikbaarheid van onze e-bikes